Hippe kinderbrillen kopen

Bent u op zoek naar een winkel in Rotterdam waar u mooie kinderbrillen kunt kopen? Dan zit u bij ons goed. Goed zien is voor iedereen erg belangrijk, en dit geldt zeker ook voor kinderen die de wereld ontdekken. Brillen van hippe merken zijn trendy en dus is het kopen van kinderbrillen helemaal geen straf bij ons. Bij Stouthart Opticiens zorgen wij ervoor dat uw kind de mooiste bril met de beste pasvorm krijgt. Onze collectie is uniek, net als uw kind.

De leukste kinderbrillen kunt u bij ons in Rotterdam kopen

Het aanbod aan kinderbrillen die u kunt kopen in onze winkel in Rotterdam is beperkter dan het aanbod aan monturen voor volwassenen. Daarom maken wij er onze missie van om onze collectie up-to-date te houden. Dat geldt ook voor kinderzonnebrillen op sterkte. Uw kind heeft een keuze uit kinderbrillen van trendy merken, die hij of zij uiteraard kan passen en die u direct kunt kopen in onze winkel in Rotterdam. Uw kind kan kiezen tussen monturen van de volgende topmerken:

Wanneer uw kind een leuke bril heeft uitgekozen, ontvangt u nog een verrassing: voor kinderen tot en met 12 jaar oud, krijgt u één glas helemaal gratis! In de winkel leggen wij u graag de voorwaarden uit.

Breng samen met uw kind een bezoek aan onze winkel

Bezoek onze winkel in Rotterdam en laat u bijstaan door een opticien in Rotterdam met jarenlange ervaring om een van de leukste kinderbrillen van dit moment te kopen. Ook voor volwassenen bieden we een ruime keuze aan merkmonturen aan, bijvoorbeeld prachtige brillen van Cartier. Breng een bezoek aan onze winkel voor deskundige service en aandacht voor uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@stouthartopticiens.nl of door te bellen naar 010 – 432 58 91.