Hippe kinderbrillen kopen

Goed zien is voor iedereen erg belangrijk en zeker voor kinderen. Brillen van hippe merken zijn trendy en dus is het kopen van kinderbrillen helemaal geen straf bij ons in Rotterdam. Bij Stouthart Opticiens zorgen wij ervoor dat uw kind de mooiste bril krijgt met de beste pasvorm. Onze collectie is uniek, net als uw kind. Het aanbod voor kinderbrillen dat u kunt kopen in onze winkel in Rotterdam is beperkter dan het aanbod van monturen voor volwassenen, daarom maken wij er onze missie van om onze collectie up-to-date te houden. Dat geldt ook voor kinderzonnebrillen op sterkte, want ook voor kinderen is het belangrijk om hun ogen te beschermen tegen de zon.

De leukste kinderbrillen kopen in Rotterdam

Uw kind heeft een keuze uit kinderbrillen van trendy merken, die hij of zij kan passen en kopen in onze winkel in Rotterdam. Wanneer uw kind een leuke bril heeft uitgekozen, ontvangt u nog een leuke verrassing: voor kinderen tot en met 12 jaar oud, krijgt u één glas helemaal gratis! In de winkel leggen wij u graag de voorwaarden uit. U betaalt dus maar één glas. Uw kind kan kiezen tussen monturen van de volgende topmerken:

  • Vingino
  • Ray-Ban Junior
  • Dolce & Gabbana
  • Chloé
  • Nike

Breng een bezoek aan de winkel

Bezoek  onze winkel in Rotterdam en laat u bijstaan door een opticien met jarenlange ervaring om de leukste kinderbrillen van dit moment te kopen. Ook voor volwassenen bieden we een ruime keuze aan merkmonturen aan, bijvoorbeeld kwalitatieve brillen van Silhouette. Breng een bezoek aan de winkel voor deskundige service en persoonlijke aandacht voor uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@stouthartopticiens.nl of door te bellen naar 010 – 432 58 91.