Oogzorg

Beter zicht begint bij een deskundige oogmeting

Zorg voor uw ogen

Uw ogen zijn belangrijk en daar moet u zuinig op zijn. Het is verstandig om uw ogen regelmatig te laten controleren. Bij Stouthart Opticiens kunt u terecht voor een deskundige oogmeting. Daarbij meten wij, naast de sterkte, ook uw oogdruk. Wij zorgen voor een totale screening, met naast de reguliere oogmeting ook een spleetlamp onderzoek. Hierbij bekijken wij ieder deel van uw oog systematisch, van voor naar achter. Daarvoor hoeft u dus niet speciaal naar de huisarts, wij doen dit graag voor u.

Na de meting krijgt u direct een passend en vrijblijvend advies.

Een oogmeting kost u niets, alleen wat tijd. Graag horen wij van te voren wanneer u langst komt, u kunt telefonisch een afspraak maken op een voor u geschikt tijdstip.

Oogzorg producten

Naast onze deskundige oogmetingen, bieden wij ook diverse oogzorg producten aan. Denk bijvoorbeeld aan contactlenzen, oogdruppels en oogcrèmes. Onze specialisten adviseren u graag over welke producten het beste bij uw ogen en persoonlijke situatie passen. Lees meer.

Zorgverzekeraars

Wist u dat een groot deel van de kosten voor oogzorg gedekt wordt door uw zorgverzekeraar? Lees meer en bekijk uw vergoeding!