Beter zicht begint bij een deskundige oogmeting!

Uw ogen zijn belangrijk en daar moet u zuinig op zijn. Het is verstandig om uw ogen regelmatig te laten controleren. Bij Stouthart Opticiens kunt u terecht voor een deskundige oogmeting. Daarbij meten wij, naast de sterkte, ook uw oogdruk. Wij zorgen voor een totale screening, met naast de reguliere oogmeting ook een spleetlamp onderzoek. Hierbij bekijken wij ieder deel van uw oog systematisch, van voor naar achter. Daarvoor hoeft u dus niet speciaal naar de huisarts, wij doen dit graag voor u.

Na de meting krijgt u direct een passend en vrijblijvend advies.

Een oogmeting kost u niets, alleen wat tijd. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor een oogmeting. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken op een voor u geschikt tijdstip.

Last van droge ogen of een allergie?

Herkent u zich in één of meerdere onderstaande symptomen? Maak dan nu een afspraak met onze specialist.

  • Last van droge ogen
  • Vaak droog en/of branderig gevoel aan de ogen
  • Last van rode ogen
  • Het gevoel van ‘iets’ in het oog hebben
  • Pijnlijke ogen bij het opstaan
  • Geen langere tijd contactlenzen kunnen verdragen

Stouthart Opticiens werkt met HYLO® EYE CARE: dé therapeutische oplossing voor elke vorm van droge ogen. De producten die wij aanbieden zijn o.a.; VitA-POS®: deze oogzalf beschermt de ogen ’s nachts, HYLO-COMOD®: de standaard druppels bij droge ogen en HYLO®-GEL: voor een intensieve en langdurige bevochtiging. Bent u benieuwd welk product uw symptomen oplost? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!