Enroute glazen

Brillenglazen die u goed op weg helpen

Rijden bij schemerlicht of in het donker is voor velen een ware opgave. Mist, zware regen, sneeuw en zonlicht kunnen uw zicht allemaal negatief beïnvloeden. Bovendien werken LED-koplampen en straatlantaarns vaak verblindend. Het zicht, de dieptewaarneming en het vermogen om kleuren te onderscheiden nemen hierdoor allemaal af.

EnRoute brillenglazen zijn voorzien van een speciaal schitteringsfilter en een optioneel contrastfilter. Hiermee heeft u beter zicht bij weinig licht en worden storende reflecties verminderd. Het speciale ontwerp van de glazen is bovendien optimaal afgestemd op hoe u comfortabel kijkt en veilig rijdt in het verkeer.

Tijdens het rijden kijkt u meestal rechtuit, maar uw ogen moeten ook met minimale hoofdbewegingen snel schakelen tussen verschillende kijkrichtingen en -afstanden: van de weg naar het navigatiesysteem, van de spiegels naar het dashboard.

EnRoute-brillenglazen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: enkelvoudig en multifocaal. Beiden bieden een breed gezichtsveld en een beter zicht op de lange afstand, op het dashboard en in de spiegels. Voor professionele beroepschaffeurs is er EnRoute Pro met een extra contrastfiler en een glasontwerp dat  rekening houdt met uw individuele kijkgedrag, zoals de kijkafstanden naar de spiegels en het dashboard, voor een extra ontspannen rijhouding

enroute