Welkom

Bij Stouthart Opticiens, een opticien gevestigd in Rotterdam, bieden we een ruim assortiment aan brillen van verschillende kwaliteitsmerken aan. Onze collecties gaan mee met de tijd en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij weten hoe belangrijk het is om een goede bril te hebben, die perfect bij u past. Wij bieden ook zonnebrillen en kinderbrillen aan. Door ons wordt uw bril met uiterste precisie gemeten en gemaakt, natuurlijk met de nieuwste en beste apparatuur.

 

Dé opticien in Rotterdam met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmonturen

Als opticien in Rotterdam kijken wij niet alleen naar kwaliteit en draagcomfort van brillen, maar ook naar u als persoon. Of u nu houdt van een bepaald merk, klassieke of kleurrijke monturen; u maakt uw eigen keuze. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze, en dat uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast vindt u in ons aanbod verzorgende producten voor het toepassen van correcte oogzorg.

 

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie

Bent u benieuwd naar onze collectie brillen? Bekijk ons aanbod aan merken online, zoals brillen van Götti of Yves Saint Laurent, of kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam-zuid. Onze opticien verwelkomt u graag in de winkel in Rotterdam, waar wij u begeleiden met persoonlijke aandacht en professioneel advies. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl of bereik ons door te bellen naar 010 – 432 58 91.

Voor de nieuwste monturen bent u bij ons aan het juiste adres.