Uw opticien in Rotterdam

met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmonturen

Bij Stouthart Opticiens, een opticien gevestigd in Rotterdam, bieden we een ruim assortiment aan monturen van verschillende kwaliteitsmerken aan. Onze collecties gaan mee met de tijd en wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij weten hoe belangrijk het is om een goede bril te hebben, die perfect bij u past. Door onze experts wordt uw bril met uiterste precisie gemeten en gemaakt, natuurlijk met de nieuwste en beste apparatuur.

Persoonlijk advies

Als opticien in Rotterdam kijken wij niet alleen naar kwaliteit en draagcomfort van de monturen, maar ook naar u als persoon. Of u nu houdt van een bepaald merk, klassieke of kleurrijke monturen: u maakt uw eigen keuze. Wij helpen en adviseren u daar graag bij, en dat uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. We bieden naast gewone monturen voor dames en heren ook zonnebrillen en kinderbrillen van hoogwaardige kwaliteit aan. Daarnaast vindt u in ons aanbod oogzorgproducten voor het toepassen van correcte oogzorg.

En een zorgvuldig samengestelde collectie

Bent u benieuwd naar onze collectie? Bekijk ons aanbod aan merken online, zoals brillen van Götti of monturen van Yves Saint Laurent. U kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Rotterdam-Zuid. Onze opticien verwelkomt u graag in de winkel, waar wij u met aandacht en professioneel advies begeleiden. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl of bel naar 010 – 432 58 91.