Uw opticien in Rotterdam

met een uitgebreide selectie hoogwaardige monturen

Bij Stouthart Opticiens, gevestigd in Rotterdam, presenteren we een breed scala aan monturen van diverse kwaliteitsmerken. Onze collecties zijn up-to-date en we blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We begrijpen het belang van een perfect passende bril die bij u past. Onze deskundigen meten en vervaardigen uw bril met precisie, gebruikmakend van de nieuwste en beste apparatuur.

Gepersonaliseerd advies

Als opticien in Rotterdam kijken we niet alleen naar de kwaliteit en het draagcomfort van de monturen, maar ook naar u als individu. Of u nu een voorkeur heeft voor een specifiek merk, klassieke of kleurrijke monturen: de keuze is aan u. We assisteren en adviseren u graag, en dit alles terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. Naast reguliere monturen voor dames en heren, bieden we ook hoogwaardige zonnebrillen en kinderbrillen aan. Verder bevat ons assortiment producten voor oogzorg voor een correcte toepassing van oogzorg.

En een zorgvuldig samengestelde collectie

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie? Bekijk ons online aanbod van merken, zoals brillen van Götti of monturen van Yves Saint Laurent. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam-Zuid. Onze opticien ontvangt u graag in de winkel, waar wij u met aandacht en professioneel advies van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. Stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl of bel naar 010 – 432 58 91.