Bekijk hier onze collectie van trendy en praktische leesbrillen!

LookOfar 

Op zoek naar een leesbril? Leesbrillen zien er meestal saai uit, maar waarom zou u geen modieuze leesbril kunnen dragen? Stouthart Opticiens Rotterdam biedt leesbrillen aan van het merk LookOfar. Deze leesbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en sterktes én zien er ook nog eens heel leuk uit!

Haal nu uw leesbril in huis vanaf 18 euro.

Verkrijgbaar in diverse kleuren, zie onder andere de afbeelding hier naast.
Sterktes van +1,0 tot +3,0.

lookofar-collectie

Speedreader visibilia

Speedreader visibilia biedt kant-en-klare leesbrillen aan die van hoge kwaliteit zijn en beschikbaar zijn voor een zeer betaalbare prijs. Met onze leesbrillen kun je genieten van helder en scherp zicht zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten. Bij ons kun je al een kant-en-klare leesbril krijgen vanaf slechts 25 euro.

De leesbrillen zijn niet alleen goedkoop, maar ook makkelijk op te merken en mee te nemen. Dankzij hun lichte en compacte ontwerp passen ze gemakkelijk in je tas of zak. Hierdoor heb je altijd een leesbril bij de hand wanneer je hem nodig hebt.

De leesbrillen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en sterktes, variërend van +1,0 tot +2,50.

Computer brillen 

Op zoek naar een computerbril op sterkte? Stouthart Opticiens Rotterdam biedt computerbrillen aan van het merk LookOfar. Deze brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en sterktes.

Haal nu uw computerbril op sterkte in huis vanaf 60 euro.

Verkrijgbaar in diverse kleuren
Sterktes van +1,0 tot +3,0.