Brillenglas lijkt op elkaar, maar toch zijn er heel veel verschillen in het ontwerp van het glas. Juist het ontwerp zorgt voor de kwaliteit van het zien. Stouthart Opticiens biedt een zeer ruime keuze in enkelvoudige brillenglazen aan. Van de meer standaard ontwerpen tot zeer geavanceerd, met aanmerkelijk meer kijkcomfort en veel minder oogvertekening bij bijvoorbeeld hogere sterktes.

Nulux Active is zo’n innovatief enkelvoudig brillenglas, bedoelt voor mensen die niet prettig of goed zien door overbelasting van hun ogen. Dat maakt TV kijken, een boek lezen of lang achter de computer werken voor hen steeds lastiger. Nulux Active is een brillenglas met een toegevoegde sterkte onder in het glas, voor extra ondersteuning daar waar nodig is. Het geeft uw ogen rust, comfort en een ontspannen zicht: tot in de kleinste details!

Nulux iDentity V+ enkelvoudige brillenglazen worden op maat gemaakt door het integreren van extra individuele kenmerken. Denk daarbij aan de afstand van het midden van het montuur, tot de pupil, de afstand tussen het brillenglas en het hoornvlies, de hellingshoek van het brillenglas, de doorbuiging van het montuur en de afstand tussen de onderrand van het brillenglas en de pupil. Door de individuele situatie van uw oog en montuur te meten wordt een uniek brillenglas voor u ontworpen waarmee u in alle richtingen scherp kunt zien met een maximaal vertekeningsvrij gezichtsveld. Met meer contrast en minimale oogvergroting of verkleining, ook bij een hogere sterkte.

hoya standaard glas
hoya nulux