Zonnebrillen

Bescherm uw ogen met een mooie zonnebril

Het is belangrijk uw ogen te beschermen tegen UV-straling. Het oog laat niet direct UV-straling door, maar wanneer men langdurig in UV-licht kijkt, kan dit invloed hebben op het oog en (grijze) staar veroorzaken. Naast staar zijn er nog meer aandoeningen welke kunnen ontstaan door invloed van UV-licht.

Bescherm uw ogen daarom goed en kies voor een beschermende zonnebril. Bij Stouthart Opticiens Rotterdam bent u aan het juiste adres voor mooie zonnebrillen. Zo hebben wij brillencollecties van Ray-Ban tot Cartier en van Nike tot Yves Saint Laurent, kortom: voor ieder wat wils!

Ontdek hier de diverse eigenschappen van de coatings die beschikbaar zijn voor onze zonneglazen. Materialen en Coatings. 

Zonneglazen op sterkte

Dankzij moderne slijptechnieken kunnen in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte worden gemonteerd. Groot voordeel is dat u dan met een zonnebril net zo goed ziet als met uw ‘gewone’ bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of juist in kleur verlopend zijn? Een speciale coating? Of zoekt u polariserende- of trendy spiegelglazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

img_6044

Handig alternatief: OptiClip

Naast een zonnebril op sterkte, kunt u ook kiezen voor een zonneclip op maat. OptiClip is een lichtgewichte zonneclip op maat van de bril dus hij past perfect! Bovendien is er een brede keuze aan rand- en glaskleuren. Ook doubleren of rhodineren is mogelijk. Dus eindeloze combinaties, precies zoals u het wenst.

Alle kleuren van de regenboog
Sinds zomer 2022 kunt u uit alle RAL-kleuren kiezen. Zelfs fluorkleuren zijn mogelijk. Hiermee creëert u niet alleen een perfect passende clip op maat, maar ook de meest unieke clip ter wereld!

Ideale bescherming tegen de zon
Tijdens het sporten, autorijden, of gewoon een dagje weg is het handig om een clip mee te nemen. De lichtgewicht clip bevestigt u eenvoudig op uw eigen montuur dus u hoeft geen extra zonnebril mee te nemen.