BESCHERM UW OGEN MET EEN MOOIE ZONNEBRIL

Het is belangrijk uw ogen te beschermen tegen UV-straling. Het oog laat niet direct UV-straling door, maar wanneer men langdurig in UV-licht kijkt, kan dit invloed hebben op het oog en (grijze) staar veroorzaken. Naast staar zijn er nog meer aandoeningen welke kunnen ontstaan door invloed van UV-licht.

Bescherm uw ogen daarom goed en kies voor een beschermende zonnebril. Bij Stouthart Opticiens Rotterdam bent u aan het juiste adres voor mooie zonnebrillen. Zo hebben wij brillencollecties van Ray-Ban tot Cartier en van Nike tot Yves Saint Laurent, kortom: voor ieder wat wils!

sunglasses

Zonneglazen op sterkte

Dankzij moderne slijptechnieken kunnen in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte worden gemonteerd. Groot voordeel is dat u dan met een zonnebril net zo goed ziet als met uw ‘gewone’ bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of juist in kleur verlopend zijn? Een speciale coating? Of zoekt u polariserende- of trendy spiegelglazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

SPECIALE ‘INSIDE’ COATING

Doordat we bij een zonnebril tegen de achterzijde van donkere glazen aankijken, kunnen er reflecties ontstaan die bij een bepaalde lichtinval uw eigen ogen zichtbaar kunnen maken. Bovendien kan licht via de achterzijde van de glazen in het oog reflecteren. Daarom is het erg nuttig zonneglazen aan de achterzijde te ontspiegelen.

HOYA POLARIZED

Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met HOYA Polarized bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.

HOYA MIRROR

Wij bieden nu spiegelcoating zonneglazen in drie modieuze kleuren: goud, zilver en blauw. Deze HOYA Mirror-zonneglazen kunnen in uw eigen sterkte worden geslepen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Ze zijn altijd voorzien van een hoogwaardige kraswerende en waterafstotende inside ontspiegeling.