Over ons

Wij vertellen u graag meer over onze mooie brillenwinkel.

Over het ontstaan van Stouthart Opticiens

In 1961 opende de heer Stouthart zijn brillenwinkel Stouthart Opticiens in Rotterdam. Vanaf de start zijn persoonlijke aandacht voor de klant en kennis van de nieuwste brilmode, (oogzorg)technieken en design de speerpunten geweest voor Stouthart Opticiens. En met succes: de groep vaste klanten is sinds de opening alleen maar gegroeid.

In de jaren ’80 nam Kees Slob de winkel over van de heer Stouthart en zette de filosofie van een hoge mate van klantvriendelijkheid en deskundigheid door. Als gediplomeerd opticien helpt hij iedere dag klanten hun ideale montuur, brilglazen of contactlenzen vinden. Van oogmeting tot brilglazen, van het montuur tot de aflevering: alles met persoonlijke aandacht en van topkwaliteit.

“Het werkveld van de opticien bestaat uit voortuitzien naar de toekomst. Bij de groei van kinderen en jongeren, maar ook bij het ouder worden van klanten: die processen strak volgen en op tijd te begeleiden zodat ze allen perfect zicht blijven houden. Bij Stouthart doen we dat onder andere door met steeds de nieuwste en beste apparatuur dat proces te begeleiden. Goede oogzorg voor in de toekomst!” – Kees Slob

Daar waar grote ketens vooral bezig zijn met kwantiteit en massa, ziet Stouthart opticiens dat er steeds meer mensen op zoek gaan naar kwaliteit en maatwerk.

Vooraanzicht winkel Stouthart Opticiens in Rotterdam-zuid. Zenostraat.

Over de winkel

“Ik ben trots op de totale presentatie in de winkel van de merken waar ik veel verkoop zoals Tom Ford, Rayban en Cazal. Iedere dag als ik de winkel binnenstap ben ik blij met hoe het eruit voor de klanten die binnenkomen. De heldere kleuren van de monturen komen mooi uit door verschillende soorten licht. En wanneer ik mijn mijn collega’s zie ben ik natuurlijk het meest trots!” – Kees Slob

De aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de winkel. Stouthart is authorized dealer van een ruime selectie topmerken zoals Cartier, Chloé, Tom Ford en Rayban. In de winkel zijn de nieuwste monturen te bewonderen en te passen: ook in de aparte kids studio waar de junior monturen van topmerken te vinden zijn. Daarnaast kunt u advies en uitleg krijgen over de verschillende soorten glazen.

In de winkel neemt Kees Slob en zijn team de tijd voor u als klant. Naast een goede oogmeting die door de gediplomeerd opticien wordt uitgevoerd – in tegenstelling tot veel winkels waar deze alleen overkoepelend toezicht houdt – worden uw wensen rondom glazen of contactlenzen en montuur doorgenomen. Door het enthousiasme en de uitgebreide kennis van oogzorg en design kunt u een perfect passende match verwachten op elke vraag rondom oogzorg.

“Dat ik gedurende 47 jaar met zoveel plezier naar mijn zaak kan gaan om mensen blij te maken met vernieuwd zicht: daar wordt enthousiast van. De dankbaarheid die ik terugkrijg van klanten – van jong tot oud – zorgt dat ik iedere dag vol energie met mijn team klaar sta. Samen streven we naar maximale tevredenheid, zowel in kwaliteit als ik prijsklasse. Voor iedere beurs hebben we een perfecte bril.” – Kees Slob