Brillenglazen

Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten brillenglazen

HOYA Brillenglazen

Onze hoofdglasleverancier is HOYA. HOYA is één van de toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, die aansluiten op de visie: het aanbieden van de meest innovatieve producten en onderscheidende dienstverlening.

Welke glazen passen bij u en waar moet u aan denken?

Bij het kiezen van de juiste glazen voor uw bril is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Wij begrijpen dat het aanbod van glazen overweldigend kan zijn, maar maak u geen zorgen – Kees staat voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte glazen die bij uw behoeften en levensstijl passen.

 

Uw levensstijl

Denk eerst na over uw dagelijkse activiteiten en levensstijl. Bent u vaak achter een computerscherm te vinden, of geniet u van buitenactiviteiten? Voor elk scenario zijn er specifieke glazen die u optimaal comfort en helder zicht bieden.

Uw zichtbehoeften

Iedereen heeft unieke zichtbehoeften. Of u nu bijziend, verziend, astigmatisch bent of last heeft van vermoeide ogen, Kees kan u adviseren over de juiste glazen die uw zichtproblemen corrigeren en uw kijkervaring verbeteren.

Lensmateriaal en -coatings

De keuze van het juiste lensmateriaal is cruciaal voor comfort en duurzaamheid. Daarnaast kunnen coatings zoals ontspiegeling en krasbestendigheid uw kijkervaring verder verbeteren. Kees deelt graag zijn kennis over de beschikbare opties, zodat u de beste beslissing kunt nemen.

Budgetoverwegingen

Bij het kiezen van de juiste glazen is het ook belangrijk om uw budget in overweging te nemen. Wij bieden diverse opties in verschillende prijsklassen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo kunt u de perfecte glazen vinden die passen bij uw financiële mogelijkheden.

Stijl en mode

Uw bril is een expressie van uw persoonlijke stijl. Kies glazen die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij uw smaak. Met een breed assortiment, waaronder prachtige degrade glazen, bieden wij de perfecte opties om uw stijl te complementeren. Ontdek de ideale combinatie van functionaliteit en mode.

Brilproductie op maat met VisuReal+:

Bij ons draait het niet alleen om nauwkeurige metingen en kwalitatieve brillenglazen; het plaatsen van glazen in het montuur is essentieel voor het beste kijkresultaat. Zelfs het kleinste verschil kan hinderlijke kijkproblemen veroorzaken.

Daarom vertrouwen we op VisuReal+, een geavanceerd video-centreersysteem dat het optimale brillenglas selecteert en exact berekent hoe het in uw montuur moet worden geplaatst. Precisie tot op de honderdste millimeter, gebaseerd op uw montuur, ogen, brilvoorschrift en kijkgedrag.

De productie van uw bril vereist uiterste precisie. Elk brillenglas wordt met vakmanschap gefreesd om de optimale sterkte te verkrijgen. Wij nodigen u uit voor een kijkje achter de schermen, bekijk deze video.

Hoe nu verder? Oogmeting

De basis voor scherp zicht begint met uw oogmeting. Laat Kees u begeleiden door zijn deskundige advies op maat. In onze winkel gaat het niet alleen om het verkrijgen van de juiste sterkte, maar ook om een zorgvuldig afgestemd advies dat perfect past bij uw levensstijl.

Meer over HOYA

Misschien heeft u nog nooit van HOYA gehoord. Toch zit er HOYA-technologie in producten die wereldwijd worden gebruikt. Veel van deze technologie wordt toegepast in de optische industrie en ook in uw glazen. Zo bevinden er zich producten van HOYA aan boord van de Space Shuttle, in camera’s, mobiele telefoons, computers, tablets, populaire LCD-tv’s en zelfs in draagbare mp3/mp4-spelers. Daarnaast speelt HOYA een belangrijke rol in de medische wereld: op het gebied van lasertechnologie, endoscopie, chirurgische loepen en oogchirurgie.

De innovaties van HOYA bestrijken meer terreinen dan alleen glazen. Daarom kan HOYA haar voordeel doen met doorbraken in andere sectoren en zo richting en inhoud geven aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van zichtverbetering. HOYA besteedt ook veel aandacht aan het verbeteren van de techniek om steeds nauwkeuriger de juiste oogcorrectie te kunnen bepalen. Al deze inspanningen komen samen in het ontwerp van het glas waardoor u kijkt.