HOYA COATINGS

Hoya biedt diverse coatings aan voor brillenglazen, waarmee u langer plezier kunt hebben van uw glazen. Hieronder staan de coatings op een rijtje:

  • Sun Pro
  • Long Life
  • Long Life UV Control
  • Long Life Blue Control
  • Aqua
  • Mirror

HOYA is al ruim 50 jaar leidend op het gebied van coatingtechnologie. In de ontwikkeling van haar coatings neemt HOYA het complete brillenglas als uitgangspunt, wat zorgt voor een perfecte hechting tussen het basismateriaal en de diverse lagen van de coating. Hierdoor ontstaat maximale helderheid en hardheid van de brillenglazen, zijn deze beter bestand tegen hogere temperaturen en wordt de kans op loslating van de coating geminimaliseerd.

Nauwkeurig afgestemde laag- dikteverhoudingen en exact temperatuurverloop tijdens het opdampen van de coatinglagen garanderen constante kwaliteit.

 

LANGER PLEZIER VAN UW BRILLENGLAZEN

De Hi-Vision LongLife ontspiegelingslaag voor kunststof brillenglazen is tot zeven keer krasbestendiger dan standaard coatings. Ook filtert het hinderlijke schitteringen zowel overdag als ’s nachts en biedt het extra comfort bij het werken met een beeldscherm of tijdens het rijden in het donker. Bovendien hechten water, vet, vuil en stof zich minder snel aan het glas.

HOYA biedt een ruime keuze aan coatings, elke met specifieke eigenschappen.

LongLife1

EXTRA COMFORT IN EEN DIGITALE WERELD

De meeste moderne LED-schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden buitensporig veel blauw licht uit. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA brillenglazen met BlueControl neutraliseren dit blauwe licht, zodat uw ogen minder belast worden. Lichtschitteringen worden minder en kijken wordt comfortabeler. Bovendien verbetert het contrast en krijgen kleuren een natuurlijker karakter. BlueControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.

BlueControl

ALLROUND BESCHERMING TEGEN UV-STRALING

Uw ogen zijn kostbaar en verdienen de best mogelijke bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het materiaal van de brillenglazen absorbeert standaard de UV-straling via de voorzijde van het brillenglas. HOYA UVControl is een extra coating op de achterzijde van het brillenglas, die er voor zorgt dat er ook geen UV-straling via deze zijde in de ogen wordt gereflecteerd.

Dit helpt oogaandoeningen en oogziekten te voorkomen en beschermt de tere huid rondom de ogen. UVControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.

UVControl

Hi-Vision SUN Pro coating

Upgrade uw zonnebril met de nieuwe Hi-Vision SUN Pro coating

Een trendy zonnebril die scherp zicht en UV-bescherming biedt. Daarvoor zit u bij More Optics helemaal goed. Met de Hi-Vision SUN Pro-coating van HOYA kunt u uw zonneglazen tevens upgraden. Deze esthetische laag is extreem duurzaam en beschermt uw ogen volledig tegen schadelijke UV-stralen. Uw zichtervaring wordt verbeterd en reflecties worden geëlimineerd. Meer weten? Kom dan langs bij onze opticien. Vanuit de plaatsen Hillie, Schiewater en Overbroek stapt u zo bij ons binnen.

HOYA Hi-Vision SUN Pro coating tilt uw zonnebril naar een hoger niveau

Deze hoogwaardige coating van HOYA is speciaal ontworpen voor gekleurde en gepolariseerde zonneglazen. De visuele prestatie van uw zonnebril wordt met deze laag nóg beter… en uw kijkervaring dus ook. Dankzij de unieke eigenschappen heeft u vrijwel geen last meer van vervelende schitteringen. Reflecties behoren tot het verleden en u ziet te allen tijde zeer scherp. Ook kunt u contrasten en kleuren beter dan ooit waarnemen.

Meer comfort met HOYA zonneglazen en coatings in uw zonnebril

HOYA zonneglazen beschikken al over optimale UV-bescherming. Echter, met de Hi-Vision SUN Pro coating worden uw ogen nog meer beschermd. Deze laag biedt namelijk maximale UV-dekking aan zowel de voor- als achterzijde van de zonneglazen. Ook zorgt de laag voor extreem hoge krasbestendigheid. Uw zonneglazen gaan langer mee en u ervaart rustig kijkcomfort. Bovendien is de HOYA Hi-Vision SUN Pro water-, vuil- en vetafstotend. Daardoor zijn uw zonneglazen zeer eenvoudig te reinigen.

HOYA ontwikkelt eigen kunststoffen voor haar brillenglazen en is hierdoor in staat een perfecte cohesie tot stand te brengen tussen het materiaal en de coating. Dit resulteert in optimale visuele prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.