Hoya coatings

Hoya biedt diverse coatings aan voor brillenglazen, waarmee u langer plezier kunt hebben van uw glazen. Hieronder staan de coatings op een rijtje:

HOYA is al ruim 50 jaar leidend op het gebied van coatingtechnologie. In de ontwikkeling van haar coatings neemt HOYA het complete brillenglas als uitgangspunt, wat zorgt voor een perfecte hechting tussen het basismateriaal en de diverse lagen van de coating. Hierdoor ontstaat maximale helderheid en hardheid van de brillenglazen, zijn deze beter bestand tegen hogere temperaturen en wordt de kans op loslating van de coating geminimaliseerd.

Nauwkeurig afgestemde laag- dikteverhoudingen en exact temperatuurverloop tijdens het opdampen van de coatinglagen garanderen constante kwaliteit.

Hoya Coatings

Hoya coatings zijn een soort beschermende laag die op brillenglazen wordt aangebracht om ze beter bestand te maken tegen krassen, reflecties en vuil. Deze coatings verminderen de reflectie van licht en verbeteren de visuele helderheid en contrast op het glas. Hoya biedt diverse coatings aan, zoals anti-reflectie, krasbestendigheid, waterafstotendheid en UV-bescherming, om de visuele ervaring van dragers van een bril te verbeteren en hun brillenglazen langer mee te laten gaan.

Hoya Coatings Sun

Hoya biedt een reeks coatings aan voor zonnebrillen, genaamd Hoya Sun. Deze coatings bieden niet alleen bescherming tegen UV-straling, maar verminderen ook schittering en verhogen het contrast, waardoor het zicht verbetert, vooral in fel zonlicht. Hoya Sun coatings zijn beschikbaar voor verschillende soorten zonnebrillen, waaronder gepolariseerde en niet-gepolariseerde glazen. Met Hoya Sun coatings kunt u comfortabel en veilig van de zon genieten, terwijl u tegelijkertijd de prestaties van uw zonnebril verbetert.

Extra comfort in een digitale wereld

BlueControl

De meeste moderne LED-schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden buitensporig veel blauw licht uit. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA brillenglazen met BlueControl neutraliseren dit blauwe licht, zodat uw ogen minder belast worden. Lichtschitteringen worden minder en kijken wordt comfortabeler. Bovendien verbetert het contrast en krijgen kleuren een natuurlijker karakter. BlueControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.

Allround bescherming tegen uv-stralingen

UVControl

Uw ogen zijn kostbaar en verdienen de best mogelijke bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het materiaal van de brillenglazen absorbeert standaard de UV-straling via de voorzijde van het brillenglas. HOYA UVControl is een extra coating op de achterzijde van het brillenglas, die er voor zorgt dat er ook geen UV-straling via deze zijde in de ogen wordt gereflecteerd.

Dit helpt oogaandoeningen en oogziekten te voorkomen en beschermt de tere huid rondom de ogen. UVControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.

Hi-Vision SUN Pro coating

Upgrade uw zonnebril met de nieuwe Hi-Vision SUN Pro coating

Een trendy zonnebril die scherp zicht en UV-bescherming biedt. Daarvoor zit u bij More Optics helemaal goed. Met de Hi-Vision SUN Pro-coating van HOYA kunt u uw zonneglazen tevens upgraden. Deze esthetische laag is extreem duurzaam en beschermt uw ogen volledig tegen schadelijke UV-stralen. Uw zichtervaring wordt verbeterd en reflecties worden geëlimineerd. Meer weten? Kom dan langs bij onze opticien. Vanuit de plaatsen Hillie, Schiewater en Overbroek stapt u zo bij ons binnen.

HOYA Hi-Vision SUN Pro coating tilt uw zonnebril naar een hoger niveau

Deze hoogwaardige coating van HOYA is speciaal ontworpen voor gekleurde en gepolariseerde zonneglazen. De visuele prestatie van uw zonnebril wordt met deze laag nóg beter… en uw kijkervaring dus ook. Dankzij de unieke eigenschappen heeft u vrijwel geen last meer van vervelende schitteringen. Reflecties behoren tot het verleden en u ziet te allen tijde zeer scherp. Ook kunt u contrasten en kleuren beter dan ooit waarnemen.

Meer comfort met HOYA zonneglazen en coatings in uw zonnebril

HOYA zonneglazen beschikken al over optimale UV-bescherming. Echter, met de Hi-Vision SUN Pro coating worden uw ogen nog meer beschermd. Deze laag biedt namelijk maximale UV-dekking aan zowel de voor- als achterzijde van de zonneglazen. Ook zorgt de laag voor extreem hoge krasbestendigheid. Uw zonneglazen gaan langer mee en u ervaart rustig kijkcomfort. Bovendien is de HOYA Hi-Vision SUN Pro water-, vuil- en vetafstotend. Daardoor zijn uw zonneglazen zeer eenvoudig te reinigen.

HOYA ontwikkelt eigen kunststoffen voor haar brillenglazen en is hierdoor in staat een perfecte cohesie tot stand te brengen tussen het materiaal en de coating. Dit resulteert in optimale visuele prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.