HOYA COATINGS

HOYA is al ruim 50 jaar leidend op het gebied van coatingtechnologie. In de ontwikkeling van haar coatings neemt HOYA het complete brillenglas als uitgangspunt, wat zorgt voor een perfecte hechting tussen het basismateriaal en de diverse lagen van de coating. Hierdoor ontstaat maximale helderheid en hardheid van de brillenglazen, zijn deze beter bestand tegen hogere temperaturen en wordt de kans op loslating van de coating geminimaliseerd.

Nauwkeurig afgestemde laag- dikteverhoudingen en exact temperatuurverloop tijdens het opdampen van de coatinglagen garanderen constante kwaliteit.

LANGER PLEZIER VAN UW BRILLENGLAZEN

De Hi-Vision LongLife ontspiegelingslaag voor kunststof brillenglazen is tot zeven keer krasbestendiger dan standaard coatings. Ook filtert het hinderlijke schitteringen zowel overdag als ’s nachts en biedt het extra comfort bij het werken met een beeldscherm of tijdens het rijden in het donker. Bovendien hechten water, vet, vuil en stof zich minder snel aan het glas.

HOYA biedt een ruime keuze aan coatings, elke met specifieke eigenschappen.

LongLife1

EXTRA COMFORT IN EEN DIGITALE WERELD

De meeste moderne LED-schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden buitensporig veel blauw licht uit. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA brillenglazen met BlueControl neutraliseren dit blauwe licht, zodat uw ogen minder belast worden. Lichtschitteringen worden minder en kijken wordt comfortabeler. Bovendien verbetert het contrast en krijgen kleuren een natuurlijker karakter. BlueControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.

BlueControl

ALLROUND BESCHERMING TEGEN UV-STRALING

Uw ogen zijn kostbaar en verdienen de best mogelijke bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het materiaal van de brillenglazen absorbeert standaard de UV-straling via de voorzijde van het brillenglas. HOYA UVControl is een extra coating op de achterzijde van het brillenglas, die er voor zorgt dat er ook geen UV-straling via deze zijde in de ogen wordt gereflecteerd.

Dit helpt oogaandoeningen en oogziekten te voorkomen en beschermt de tere huid rondom de ogen. UVControl wordt aangeboden in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating van HOYA.

UVControl

HOYA MATERIALEN

HOYA ontwikkelt eigen kunststoffen voor haar brillenglazen en is hierdoor in staat een perfecte cohesie tot stand te brengen tussen het materiaal en de coating. Dit resulteert in optimale visuele prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.

EYVIA 1.74 Het dunste en lichtste materiaal, optisch perfect en UV-beschermend. Ideaal bij hogere sterktes door de ultra dunne uitvoering en het tegengaan van oogvergroting of -verkleining.

EYNOA 1.67 Zeer dun en licht materiaal, optisch perfect en UV-beschermend. Ideaal bij midden en hogere sterktes door de zeer dunne uitvoering en het tegengaan van oogvergroting of -verkleining.

EYAS 1.60 Dun, licht en flexibel materiaal, optisch perfect en UV-beschermend. Ideaal bij lage tot midden sterktes en zeer goed te verwerken bij randloze- en glasbrillen.

PNX 1.53 Dun, zeer licht en slagbestendig materiaal, optisch perfect en UV-beschermend. Ideaal voor sport- en kinderbrillen door de breukongevoeligheid en het lichte gewicht.

CR39 1.50 Standaard materiaal, optisch perfect en ideaal bij lagere sterktes.

Wij zijn er even tussen uit!Wij zijn gesloten vanaf dinsdag 2 augustus tot en met maandag 15 augustus.

Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar!

Let op! Heeft u binnenkort een nieuwe voorraad lenzen nodig? Bestel deze op tijd zodat u niet zonder zit.