Hoya workstyle 3

Hoyalux iD WorkStyle 3 is een uitgelezen visuele oplossing die speciaal is ontwikkeld voor individuele werk- en gebruiksomstandigheden. De glazen zorgen voor comfortabeler zicht en een ergonomisch betere houding op korte en middellange zichtafstanden.

Hoyalux iD WorkStyle 3 Close

Perfect voor mensen die bijvoorbeeld veel lezen, met hun handen werken of een specialistische technische hobby hebben, en beroepen waarbij je zeer geconcentreerd moet werken en je focus steeds moet wisselen tussen verschillende voorwerpen binnen hetzelfde afstandsveld. Dit ontwerp biedt het breedste zicht dichtbij, waarbij goed zicht op afstanden tot één meter behouden blijft.

Hoyalux iD Workstyle 3 Screen

De beste keuze voor mensen met een beroep waarbij je moeiteloos en scherp diep en breed moet kunnen waarnemen op korte afstanden tot twee meter. Beste keuze voor computerwerk. Denk aan: laboranten, kantoorwerkers, medici, tandartsen, kunstenaars.

Hoyalux iD Workstyle 3 Space

Ideaal voor werken op kantoor en spreken voor een publiek, waarbij je op een iets grotere afstand scherpstelt dan een computerscherm, met scherp zicht veraf tot zes meter, zonder het duidelijke zicht op het scherm te verliezen.

De voordelen op een rijtje:

Bevordert ergonomischer werkhouding voor langdurig computerwerk

Minder symptomen van Computer Vision Syndrome

Een zeker gevoel bij rondlopen dankzij vermindering van troebel en schommelend beeld

Comfortabel zicht vanwege hoge mate van afstemming op individuele kenmerken

Gemakkelijke gewenning