HOYA WORKSTYLE V+

Werkt u regelmatig met beeldschermen en hebt u vaak last van branderige en geïrriteerde ogen? Voelt u nek- en schouderpijn na langdurig gebruik van de computer? Door het gebruik van een verkeerde bril moeten mensen vaak hun hoofd- en lichaamshouding aanpassen als ze het scherm niet scherp kunnen zien. Deze verkrampte houding kan leiden tot chronische klachten.

EEN LEESBRIL IS NIET IDEAAL BIJ BEELDSCHERMWERK 

Een leesbril is specifiek bedoeld om te lezen op korte afstand (35-40 cm). De afstand tot het beeldscherm is met zo’n 60 cm te groot. Gevolg is dan dat men geforceerd naar voren gaat buigen (en bij een look-over leesbril ook nog eens met de kin omhoog) om scherp te zien op het beeldscherm.

OOK EEN MULTIFOCALE BRIL KENT BEPERKINGEN

Een multifocale bril heeft een comfortabel leesgedeelte, ruim zicht veraf en een relatief smal tussengebied dat niet optimaal is afgestemd op een beeldscherm. Door de verschillende sterktes in één brillenglas is men constant op zoek naar de juiste scherpte op het scherm.

12 Beeld Dame laptop

BRILLENGLAZEN MET EXTRA POWER

HOYA indoorglazen zijn speciaal bestemd voor brildragers vanaf zo’n 40 jaar die veelvuldig kijken op de korte en middellange afstand. Door een ergonomisch evenwicht in diepte- en vertezicht hoeft u minder hoofdbewegingen te maken om alles haarscherp te zien.

Ze zijn een perfecte aanvulling op een multifocale bril en ideaal bij beeldschermwerk, op kantoor, bij speciale beroepen, maar bijvoorbeeld ook bij het lezen in bed, hobby’s zoals bridge, het maken van muziek of bij het klussen.

WORKSTYLE V+ is een geavanceerd indoor brillenglas voor kantoorwerk of precisietaken, met optimaal diepte en breedte zicht op nabij- en tussenafstand. Er zijn drie ontwerp-varianten, elk afgestemd op een specifieke kijkafstand.

CLOSE biedt het breedste gezichtsveld nabij met dieptezicht tot circa 1 meter. Comfortabel bij hobby’s en beroepen die een hoge mate van concentratie en perfectie nabij vergen. Ideaal bij bijvoorbeeld intensief lezen, voor technici of goudsmeden.

SCREEN biedt een scherp diepte en breedte zicht van nabij tot circa 2 meter met vloeiende overgangen tussen de gezichtsvelden. Ideaal bij bijvoorbeeld beeldschermwerk of kaarten, voor laboranten, gamers, medische beroepen, tandartsen of kunstenaars.

SPACE biedt een scherp en comfortabel zicht op het beeldscherm met de mogelijkheid van scherp vertezicht tot op een grote afstand van circa 6 meter. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoorwerk, bij vergaderingen en presentaties.

Computerglazen
Computerglazen
Computerglazen
Wij zijn er even tussen uit!Wij zijn gesloten vanaf dinsdag 2 augustus tot en met maandag 15 augustus.

Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar!

Let op! Heeft u binnenkort een nieuwe voorraad lenzen nodig? Bestel deze op tijd zodat u niet zonder zit.