BETER ZIEN IS BETER PRESTEREN

Sporten doet u vooral met uw ogen, omdat 80% van alle informatie u via uw ogen bereikt. Ze geven voortdurend impulsen door aan uw hersenen. Deze informatie wordt razend snel verdeeld over uw hele lichaam. De spieren zorgen ervoor dat er een gecoördineerde actie op gang komt. Als u als sporter maximaal wilt presteren, dan is een goede sportbril de beste start.

HOYALUX SPORTIVE

HOYA Sportive brillenglazen zijn speciaal afgestemd op de eisen die u als sporter stelt. Met een aangepast gezichtsveld, dat zorgt voor een haarscherpe waarneming van beeld en bewegingen, ongeacht de snelheid of stabiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in een enkelvoudige en multifocale uitvoering en ook geschikt voor sportbrillen met sterk gekromde glazen. Draagt u tijdens het sporten uw dagelijkse bril, dan is de kans op beschadigingen groot. Bovendien is die bril niet bestand tegen transpiratievocht, vuil, weer en wind.

MEER CONTRAST

Een contrast verhogende kleur kan tijdens het sporten een groot verschil maken. Bijvoorbeeld bij het skiën onder een bewolkte hemel, zeilen op het water, bij het fietsen in de bergen of wanneer bomen schaduwen werpen op de tennisbaan. Stouthart Opticiens biedt verschillende contrast verhogende kleuren voor brillenglazen. Voor elke combinatie van weersgesteldheid en activiteit is er een ideale tint verkrijgbaar.