Afspraak maken

Wilt u aan afspraak maken bij Stouthart Opticiens in Rotterdam? Wij ontvangen u graag in onze mooie brillenwinkel!

De meest gestelde vragen:

Hoe kan ik bij jullie een afspraak maken?

Bel op dinsdag tot en met zaterdag met ons op telefoonnummer 010 – 432 58 91 of stuur een email naar info@stouthartopticiens.nl

Wanneer kan ik terecht voor een afspraak?

U kunt bijna altijd nog dezelfde dag terecht tijdens onze openingstijden. En anders op een moment dat u het beste uitkomt.

Hoelang duurt een afspraak?

Wij nemen graag de tijd voor u: tijdens een afspraak in onze brillenwinkel in Rotterdam krijgt u:

  • een uitgebreide oogmeting
  • advies op maat rondom glazen, lenzen en andere oogzorg
  • aanbevelingen voor een montuur passend bij uw wensen en budget
  • rustig de tijd om monturen uit ons uitgebreide assortiment merkbrillen – zoals Cartier, Chloé, Rayban en Tom Ford – te passen
  • direct inzage in de totale kosten inclusief eventuele vergoeding vanuit uw zorgverzekering (die wij voor u kunnen afhandelen).

 

Gemiddeld duurt een afspraak bij ons 45 minuten.

Kan ik ook gewoon langskomen zonder afspraak?

Zeker! Gedurende onze openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen. Houdt u er echter rekening mee dat wij niet kunnen garanderen dat wij genoeg tijd hebben om bijvoorbeeld direct een oogmeting te doen. Zaterdag is onze drukste dag van de week.

Kan ik bij jullie parkeren?

Jazeker! Het is gratis parkeren bij ons in de straat en de omliggende straten. Er is altijd wel voldoende parkeergelegenheid.

Kan ik Stouthart Opticiens makkelijk bereiken per openbaar vervoer?

Komt u ons bezoeken met het openbaar vervoer? Stouthart Opticiens bevindt zich op 100 meter vanaf Station Rotterdam Lombardijen. U kunt ons bereiken met busnummer 76 of 183, tramnummer 2 of 20, en uiteraard met de trein naar Station Rotterdam Lombardijen.