Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril, is een Nike-bril misschien wel iets voor u. Dit sportieve merk creëert namelijk niet alleen de schoenen en kleding waar ze vooral bekend om staan, maar ook prachtige monturen. In de collectie van Stouthart Opticiens uit Rotterdam vindt u de nieuwste brilmonturen van Nike.

In onze collectie vindt u een Nike-bril die bij uw stijl past

Nike brilmonturen blinken uit in technologie en innovatie. De monturen van Nike worden getest door én voor sporters. U vindt in deze collectie sportieve en stijlvolle monturen in allerlei prijsklassen en materialen. Maar Nike-monturen zijn niet alleen voor sportief gebruik! In de collectie vindt u zowel moderne als klassieke vintage geïnspireerde brillen, en dit voor jong en oud. Er is een Nike-bril voor iedereen! Nike maakt veelvuldig gebruik van titanium, waardoor de monturen ultra licht, maar toch héél stevig zijn. Naast brilmonturen van Nike vindt u bij ons ook monturen van andere hippe merken, zoals brillen van Ray-Ban. Ook voor prachtige kinderbrillen van Vingino brengt u een bezoek aan onze winkel.

Schakel de hulp van een van onze opticiens in

Als u overweegt om een Nike-bril aan te schaffen, kunt u bij ons in alle rust brilmonturen van Nike passen. We voorzien u daarbij natuurlijk graag van advies. Ook als u vragen heeft over oogzorgproducten, horen we dat graag. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 010 – 432 58 91 of door een e-mail te sturen naar info@stouthartopticiens.nl.