Ontdek de nieuwste kindermonturen van Vingino

Als u op zoek bent naar kinderbrillen van Vingino, is het een goed idee om Stouthart Opticiens in Rotterdam te bezoeken. Het merk Vingino richt zich speciaal op kinderen (vanaf 9 maanden) met hun ruime collectie trendy kinderbrillen. Voor uw kind is het net zo belangrijk om er leuk uit te zien als voor uzelf en met een kinderbril van Vingino uit onze collectie gaat dat zeker lukken!

Er is keuze genoeg, dus of uw zoon of dochter nu gaat voor een opvallende (zonne)bril in knalkleuren of een rustiger exemplaar, aan elk kind is gedacht. Alle kinderbrillen van Vingino Eyewear worden geleverd in een mooie, stevige brillenkoker. Naast een selectie aan brillen voor kinderen van het merk Vingino vindt u in onze winkel in Rotterdam nog veel meer prachtige monturen voor u en uw kind.

Stel uw vragen aan een van onze opticiens

Wilt u samen met uw kind een bezoek brengen aan onze winkel in Rotterdam, om een bril van Vingino of een ander merk uit te zoeken? Dan heten we u graag welkom. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld oogzorgproducten, neemt u eveneens contact met ons op. Bel naar 010 – 432 58 91 of stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl.