Groot aanbod luxemerken

Erkende opticien

kijkcomfort en kwaliteit

Als u bij het uitzoeken van een nieuwe bril uit een groot aantal mooie brillen wilt kiezen, bezoekt u de winkel van Stouthart Opticiens in Rotterdam. In onze collectie vindt u de nieuwste brillen van gerenommeerde merken. We helpen u graag met het vinden van een exemplaar dat bij uw smaak en gezichtsvorm past.

Onze opticiens voorzien u graag van deskundig advies over uw ogen, het montuur en de glazen.

Ontdek de nieuwste brillen in onze collectie

In onze zaak bieden wij een ruim assortiment aan brillen voor dames, heren en kinderen aan. U vindt bijvoorbeeld Cartier-brillen voor heren. Ook erg geliefd zijn Götti-brillen voor heren en dames. Voor kinderen vanaf negen maanden vindt u in onze collectie onder andere prachtige monturen van Vingino in hippe modellen. Zo komen alle brildragende gezinsleden stijlvol voor de dag! Kom dus gezellig samen naar onze winkel om jullie favoriete brillen te proberen. Als u hulp nodig heeft met het vinden van het juiste montuur, staat ons team voor u klaar.

Neem bij vragen over onze monturen contact met ons op

Bent u benieuwd naar alle brillen in onze winkel in Rotterdam? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Als u vragen heeft over de brillen of bijvoorbeeld over oogzorgproducten, neemt u contact met ons op door te bellen naar 010 – 432 58 91 of door een e-mail te sturen naar info@stouthartopticiens.nl.