Wilt u een Götti-bril kopen? Het Zwitserse merk Götti staat voor slank en stylish design. Hun collectie bestaat uit prachtige monturen, waarvan een groot deel geproduceerd is van acetaat, een sterke kunststof. Hierdoor is het minimalistische design mogelijk voor die hoogwaardige monturen. Daarnaast is de collectie Götti-brillen voor een groot deel unisex. Kom de gehele collectie bewonderen bij ons in de winkel in Rotterdam en kies uw favoriete Götti-bril. De koffie staat klaar.

Vind de perfecte Götti-bril voor u

Laat zien wie u bent met een karakteristieke Götti-bril met een stylish design van hoogwaardig design. Onze collectie is onafhankelijk samengesteld van verschillende luxemerken. Zo kiest u uit Götti-brillen, maar ook uit monturen van andere kwaliteitsmerken, zoals luxe damesmonturen van Cartier. Een Götti-bril kun je aanschaffen voor dagelijks gebruik. Het merk biedt bovendien ook een prachtige lijn skibrillen aan. Bij een complete ski-uitrusting, hoort ook een goede skibril. Het voorkomt dat sneeuw in je ogen terechtkomt en het beschermt je ogen tegen schadelijke uv-stralen. Die stralen zijn tien keer sterker in de bergen, waardoor ze uw ogen nog meer schade kan toebrengen.

Bezoek de winkel om onze collectie Götti-brillen te bekijken

Als erkende opticien in Rotterdam bieden we u een uitgebreide keuze aan Götti-brillen. Zo weet u zeker dat u de perfecte Götti-bril voor u vindt, in uw favoriete stijl en pasvorm. Breng een bezoek aan onze winkel in Rotterdam voor deskundig advies over het type glas, kleur, pasvorm of bijvoorbeeld voor het dragen van contactlenzen. In het geval van vragen, kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 010 – 432 58 91 of stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl.