Wilt u een Götti-bril kopen? Het Zwitserse merk Götti staat voor slank en stijlvol design. De collectie van dit merk bestaat uit prachtige monturen, waarvan een groot deel geproduceerd is van acetaat, een sterke kunststofsoort. Het minimalistische design is kenmerkend voor de kwalitatief hoogwaardige Götti-brillen. Daarnaast is de collectie Götti-brillen voor een groot deel unisex. Kom de gehele collectie bewonderen bij ons in de winkel in Rotterdam en kies uw favoriete Götti-bril. De koffie staat voor u klaar bij Stouthart Opticiens!

Vind een Götti-bril die perfect bij u past

Laat zien wie u bent met een karakteristieke Götti-bril met een stijlvol design van hoogwaardig design. Onze collectie is onafhankelijk samengesteld uit monturen van verschillende luxemerken. Zo kiest u uit Götti-brillen, maar ook uit monturen van andere kwaliteitsmerken, zoals luxe damesbrillen van Cartier. Een Götti-bril kunt u aanschaffen voor dagelijks gebruik, maar het merk biedt ook een prachtige lijn skibrillen aan. Bij een complete ski-uitrusting, hoort uiteraard ook een goede skibril. Een Götti-bril uit de lijn aan skibrillen voorkomt dat sneeuw in uw ogen terechtkomt en beschermt uw ogen tegen uv-stralen, die in een bergachtige omgeving nog sterker zijn dan normaal.

Bekijk de collectie Götti-brillen in onze winkel

Als erkende opticien in Rotterdam bieden we u een uitgebreide keuze aan Götti-brillen aan. Zo weet u zeker dat u de perfecte Götti-bril voor u vindt, in uw favoriete stijl en pasvorm. Breng een bezoek aan onze winkel in Rotterdam voor deskundig advies met betrekking tot het type glas, kleur en pasvorm. Ook voor vragen en meer informatie over het dragen van contactlenzen kunt u bij ons terecht. Bel naar 010 – 432 58 91 of stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl voor meer informatie.