In onze collectie vindt u de meest trendy Tom Ford-brillen van dit moment. Tom Ford is een van de meest succesvolle ontwerpers voor luxe monturen. Stouthard Opticiens biedt u een ruime keuze aan Tom Ford-brillen en monturen van andere topmerken aan. De creaties en producten van Tom Ford staan bekend om hun innovatief en uitdagend ontwerp, aandacht voor detail, exclusieve materialen en vakmanschap. De kernwaarden van het merk worden weerspiegeld in de brillencollectie: made in Italy, met aandacht voor detail en producten van hoge kwaliteit.

Transformeer je Tom Ford-montuur in een zonnebril met de “Clip On”

Ontdek onze uitgebreide collectie Tom Ford-brillen

Wanneer u ons assortiment aan Tom Ford-brillen bekijkt, kunt u alle monturen van Tom Ford herkennen aan het elegante metalen “T”-detail; hét icoon van het merk. U bent van harte welkom om de prachtige nieuwste collectie van Tom Ford te bewonderen bij ons in de winkel in Rotterdam-Zuid. Hier kunt u op uw gemak uw favoriete montuur uitproberen, terwijl onze vakkundige medewerkers u voorzien van passend advies. Daarnaast kunt u onze andere collecties van kwaliteitsmerken bekijken, zoals de kwalitatief hoogwaardige brillen van Prada.

Neem bij vragen contact met ons op

Tom Ford-brillen en andere trendy merken kunt u passen en kopen in onze winkel in Rotterdam. U bent van harte welkom om binnen te lopen. De koffie staat klaar! Als u vragen heeft vooraf aan uw bezoek, kunt u contact met ons opnemen. Bereik ons telefonisch door te bellen naar 010 – 432 58 91 of stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Wij zijn er even tussen uit!Wij zijn gesloten vanaf dinsdag 2 augustus tot en met maandag 15 augustus.

Dinsdag 16 augustus staan we weer voor u klaar!

Let op! Heeft u binnenkort een nieuwe voorraad lenzen nodig? Bestel deze op tijd zodat u niet zonder zit.