Monkeyglasses bril

Bij het merk monkeyglasses staat duurzaamheid op de eerste plaats. Daar draagt Stouthart Opticiens graag aan bij. Een concept dat respect heeft voor het milieu, én ondertussen ook betaalbaar is. Daarnaast doneert monkeyglasses bij elke verkochte bril ook nog eens een percentage aan de non-profit liefdadigheidsorganisatie ‘Save The Orangutan’. 

Red de orang-oetans
Elk jaar zijn duizenden wilde orang-oetans slachtoffer van de vernietiging van hun regenwoud in Borneo. Monkeyglasses® is erg gepassioneerd over het ondersteunen van savetheorangutan.org, een organisatie die zoveel mogelijk orang-oetans helpt terug te gaan naar het wild, waar ze thuishoren.

Oude brillen, nieuw leven
Minder bedeelde mensen over de hele wereld hebben vaak ook een bril nodig. monkeyglasses® helpt bij het verzamelen van oude brillen voor de Deense organisatie Syn For Sagen I Afrika. Met hun hulp wordt een oud montuur nieuw leven ingeblazen. Wat natuurlijk voor grote vreugde zorgt bij de minder bedeelden.

Roestvrij Staal
De metalen onderdelen van de monturen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit is een 100% gerecycleerd materiaal. De duurzaamheid van het metaal verlengt de levensduur van de bril. Bovendien heeft elk roestvrijstalen object een geschat gerecycleerd gehalte van 60%.

Lees hier meer over monkeyglasses®.