Cartier is vooral bekend van de luxueuze juwelen en horloges, die wereldwijd gelden als statussymbolen. De Cartier brillencollectie kenmerkt zich echter ook door het gebruik van de beste materialen, het hoge goudgehalte en de subtiele verwijzingen naar de juwelen- en horlogecollecties van Cartier. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid de bril volledig te customizen naar uw smaak!

De populaire monturen ‘Cartier Piccadilly’ en ‘Panthère de Cartier’ zijn, naast vele andere monturen, op voorraad bij Stouthart Opticiens Rotterdam. Kom snel een kijkje nemen in onze winkel!

Stouthart Opticiens is in Rotterdam-Zuid de enige gecertificeerde reseller van de brillen en zonnebrillen van dit luxemerk met de bekende rode kleur, Cartier. Daarnaast is het mogelijk om de brillen compleet aan te passen naar uw smaak, zie de voorbeelden hieronder!

CUSTOM MADE CARTIER BRIL

Écht opvallen met uw nieuwe Cartier bril? Wij kunnen voor iedere klant een exact passende customized bril maken. Geheel naar maatvoering en wens van de klant. Zo kunt u kiezen uit vele kleuren glas en vorm en het Cartier logo rechtsboven in het glas laten graveren. Meer informatie? Kom eens langs bij onze optiek in Rotterdam.

‘S NACHTS ZIJN ONZE VITRINES LEEG. UW BEZOEK WORDT MIDDELS CAMERA’S GEREGISTREERD.