De meest trendy Tom Ford-brillen van dit moment vindt u in onze collectie. Tom Ford is een van de meest succesvolle ontwerpers voor luxe monturen. Stouthart Opticiens in Rotterdam biedt u een ruime keuze aan Tom Ford-brillen aan. De creaties en producten van Tom Ford staan bekend om hun innovatieve en uitdagende ontwerpen, aandacht voor detail, vakmanschap en het gebruik van exclusieve materialen. De kernwaarden van het merk worden weerspiegeld in de brillencollectie: “made in Italy”, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Transformeer je Tom Ford-montuur in een zonnebril met de “Clip On”

Ontdek de nieuwste Tom Ford-brillen in onze collectie

Wanneer u ons assortiment aan Tom Ford-brillen bekijkt, zult u zien dat alle monturen van Tom Ford te herkennen zijn aan het elegante metalen “T”-detail; hét icoon van dit merk. U bent van harte welkom om de prachtige nieuwste collectie aan Tom Ford-brillen te bewonderen in onze brillenwinkel in Rotterdam-Zuid. Hier kunt u op uw gemak uw favoriete monturen passen, terwijl onze vakkundige medewerkers u voorzien van passend advies. Uiteraard bekijkt u dan ook onze collecties van andere kwaliteitsmerken, zoals brillen van Prada.

Neem bij vragen over onze brillencollectie contact met ons op

U koopt en past Tom Ford-brillen en monturen van andere trendy merken in onze winkel in Rotterdam. U bent van harte welkom om binnen te lopen. De koffie staat altijd voor u klaar! Als u vooraf aan uw bezoek vragen heeft, bijvoorbeeld over een van de Tom Ford-brillen, neemt u contact met ons op. Bel naar 010 – 432 58 91 of stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl, dan helpt een van onze experts u verder.