Bezoek onze winkel en ontdek onze collectie Silhouette-brillen in Rotterdam. Stouthart Opticiens heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een erkende winkel met een onafhankelijk samengestelde collectie monturen van luxemerken, waaronder Silhoutte-brillen. Het merk kenmerkt zich door eenvoud en elegantie. Wilt u een montuur kopen van het merk Silhouette bij onze winkel in Rotterdam? Ons team van opticiens helpt u graag bij het vinden van de perfecte bril voor u.

Ontdek de elegante Silhouette-brillen

Silhouette noemt zichzelf ook wel de meester van het minimale. Het merk combineert elegantie samen met de eenvoud van de montuurloze bril: het symbool van Silhouette. Een montuur van het kwaliteitsmerk is bij uitstek geschikt voor een minder opvallende bril die toch trendy oogt. De stijlvolle Silhouette-brillen zijn daarnaast zo licht als een veer. In onze collectie in Rotterdam vindt u naast monturen van Silhouette, ook brillen van andere luxemerken, waaronder:

Breng een bezoek aan onze winkel in Rotterdam en bewonder de collectie brillen van Silhouette

Kom de nieuwste collectie Silhouette-brillen bewonderen bij ons in de winkel in Rotterdam. Hier kunt u op uw gemak uw favoriete brillen passen, onder persoonlijke begeleiding van onze vakkundige medewerkers. In ons assortiment vindt u naast brillen voor dames, heren en kinderen ook producten voor de optimale oogverzorging, bijvoorbeeld voor het verlichten van droge, vermoeide of tranende ogen. Heeft u een vraag aan ons of wilt u meer informatie? Breng een bezoek aan onze winkel of neem contact met ons op. Bel naar 010 – 432 58 91 of stuur een e-mail naar info@stouthartopticiens.nl. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.