Wilt u een GUESS-bril aanschaffen? Stouthart Opticiens in Rotterdam biedt een uitgebreide collectie merkmonturen. De collectie is zeer specifiek geselecteerd om zo de beste kwaliteit te waarborgen. De brillencollectie van GUESS staat bekend om de modieuze uitstraling tegen een betaalbare prijs, die zich identificeert met de essentie van het merk: avontuurlijk, gedurfd en zelfverzekerd. In onze collectie monturen van dit luxemerk, vindt u gegarandeerd de perfecte GUESS-bril voor u.

Probeer uw favoriete GUESS-bril uit

GUESS werd in 1981 opgericht door de gebroeders Marciano, die het zuiden van Frankrijk verlieten om de Amerikaanse droom na te jagen. Geïnspireerd door Europese invloed, gaven de Marciano’s hun innovatieve touch aan de kledingindustrie door denim opnieuw te definiëren. GUESS werd het symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke levensstijl. In onze winkel kunt u op uw gemak verschillende monturen uitproberen om zo de perfecte GUESS-bril te vinden. Wij adviseren u graag over de verschillende pasvormen, monturen en verschillende merken, zoals monturen van Götti of het elegante merk Tom Ford.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Kom de gehele collectie van GUESS bewonderen bij ons in de winkel in Rotterdam-Zuid. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte GUESS-bril. Indien u dat wenst, adviseren wij u ook over het gebruik van contactlenzen. Zo ontvangt u bij onze brillenwinkel volledige en persoonlijke service. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@stouthartopticiens.nl of door te bellen naar 010 – 432 58 91. Wij reageren zo snel mogelijk.