HOYA SENSITY

Met HOYA’s Sensity meekleurende glazen ziet u comfortabel in alle lichtomstandigheden, zonder telkens van bril te hoeven wisselen. Sensity-glazen kleuren buiten vrijwel onmiddellijk op en kleuren binnen snel weer terug tot uitzonderlijk heldere glazen. Dankzij Stabilight Technology bieden de glazen constante prestaties, ongeacht de omgevingskenmerken of weersomstandigheden.

Of u nu in het directe zonlicht staat of in de schaduw, de kleur van Sensity-glazen past zich aan zonder dat u het merkt. De glazen zijn bovendien ideaal om hinderlijke schitteringen weg te nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de waarneming van contrast en kleuren. Sensity meekleurende glazen zijn verkrijgbaar in diepe, natuurlijke kleuren; groen, bruin en grijs en zijn geschikt voor praktisch alle hoogwaardige HOYA-brillenglazen.

Buiten in de zon kleuren ze razendsnel net zo donker als zonnebrilglazen. Meekleurende brillenglazen houden UVA- en UVB-straling voor 100% tegen, en passen zich zeer snel aan het wisselende licht aan, zodat u altijd optimaal zicht hebt. Naast dit gemak zijn ze ideaal voor lichtgevoelig ogen.

En er is meer: ontdek nu ook Sensity Dark en Sensity Shine. Deze nieuwe glazen kleuren buiten nog donkerder op, ze werken in de auto en zorgen voor een exclusieve uitstraling.